Το ξενοδοχείο Viva Mare, κρυμμένο πάνω στην στροφή που πηγαίνει προς την Εφταλού, δεν σε αφήνει να καταλάβεις και πολλά για τις ανέσεις του, εκτός κι αν περάσεις τις επιβλητικές πράσινες πύλες του.
Εξω από τον Μόλυβο, στα 1,4 χιλιόμετρα ακριβώς, με 1,2 χιλιόμετρα απόσταση από την θερμή πηγή της Εφταλού, και 4 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Πέτρας, βρισκόμαστε εκεί που την νύχτα έχει πάντα αστέρια ο ουρανός.
Με ιδιωτική παραλία, έξι πισίνες, εκ των οποίων μία εσωτερική με δυνατότητα θέρμανσης, και δυο παιδικές, δεκατέσσερα στρέμματα περιβάλλοντα χώρου, δύο ανεξάρτητες παιδικές χαρές, τέσσερις χώρους χαλάρωσης (lounge) και δύο bar θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε στις εγκαταστάσεις μας.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε, είτε αυτό είναι μια απλή ερώτηση, ή μια δύσκολη διοργάνωση όπως αυτή του γάμου σας, η ομάδα του ξενοδοχείου Viva Mare, θα αναλάβει να διεκπεραιώσει τα πάντα για σας.

IMG_8233-RReception Loungehotel-069hotel-002hotel-007Stitched Panoramahotel-04Stitched PanoramaΤο σαλόνι μαςhotel-02hotel-03hotel-05hotel-01