Ο χώρος του Spa ένα απέραντο μπαλκόνι στο Αιγαίο…
Σαν ένας κρεμαστός κήπος, που σε συνδυασμό με τη θέα στη θάλασσα και το γαλάζιο του ουρανού, δίνει την αίσθηση στους επισκέπτες του ότι ταξιδεύουν πάνω απ’ τη θάλασσα.

Εκτός όμως της φυσικής ομορφιάς μπορεί κανείς να απολαύσει την εσωτερική πισίνα με το επαγγελματικό Jacuzzi το οποίο διαθέτει τρεις τρόπους λειτουργίας έτοιμους να απαλλάξουν από κάθε είδους ψυχικής ή σωματικής κόπωσης.
Στον κλειστό χώρο ευεξίας βρίσκονται επίσης μια σουηδικού τύπου σάουνα, δύο Power Douche, και το Hammam (ένα για γυναίκες και ένα για άντρες), το οποία μπορεί να εξυπηρετήσει ως έξι άτομα.
Στον χώρο του Spa βρίσκονται επίσης δύο διάδρομοι, ένα πολυόργανο γυμναστικής, ένα στατικό ποδήλατο, και βάρη για να μην στερηθείτε την χαρά της γυμναστικής στις διακοπές σας.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει, στη δεύτερη ειδική πισίνα (Wellness Pool) που βρίσκεται στον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο του Spa.
Η Wellness Pool εφοδιασμένη με: καταρράκτη πλάτους ενός μέτρου, δύο Jacuzzi για ενήλικες, έξι επιπλέον power jets στη κύρια πισίνα, δύο cannon jets για αυχενικό μασάζ και μασάζ πλάτης, καθώς και επαγγελματικό σύστημα (με μοτέρ 10 ίππων) αντίθετης κολύμβησης (reverse swimming) μπορεί να δώσει μέσα σε είκοσι λεπτά πραγματική αναζωογόνηση, καλή κυκλοφορία, και ευεξία για το υπόλοιπο της ημέρας σας.

01a04050606b07091010b1111b03-spa01-spa02-spa04-spa